Terug

Please enter the details of your request. A member of our support staff will respond as soon as possible.

https://www.wacom.com/terms-of-use

Bestand toevoegen of bestanden hier neerzetten

Locaties van serienummer en modelnummer

Serienummers en modelnummers zijn afhankelijk van het product op verschillende plaatsen op je apparaat te vinden.

Bij Wacom Intuos Pro tekentablets vind je het modelnummer op de bodem van de tablet, naast de tekst “Model”. Het serienummer staat verder naar beneden, naast de tekst "Serial Number":

Intuos Pro

Bij Intuos tekentablets moet de klep op de achterkant van de tablet verwijderd worden. Zodra deze verwijderd is, zie je de plek waar de optionele draadloze kit kan worden geïnstalleerd, de reservepenpunten en ook het modelnummer en serienummer, onder de streepjescode:

Wacom Intuos Wacom Intuos

Bij Wacom Cintiq Pro tekentablets staan het modelnummer en serienummer onder het linker steunvoetje (als je naar de achterkant van het scherm kijkt). Het modelnummer staat naast de tekst "Model" en het serienummer naast de tekst "S/N":

Cintiq Pro

Bij Wacom MobileStudio Pro tekencomputers staat het serienummer onder de centrale USB-C-poort aan de zijkant van het apparaat, tussen de luchtopeningen. Het modelnummer staat op de achterkant van het apparaat, onder de naam Wacom:

Mobile Studio Pro

Bij Intuos4, Intuos5 en Intuos Pro tekentablets staat het modelnummer naast de tekst "Model." Het serienummer staat op de achterkant van de tablet, onder de streepjescode:

Intuos5

Bij Cintiq 27QHD tekentablets moet het paneel dat de schermverbindingen bedekt (in het midden op de achterkant van het scherm) worden verwijderd om het modelnummer en serienummer te zien. Het modelnummer staat naast de tekst “Model” en het serienummer naast de tekst "S/N":

Cintiq 27QHD

Bij Cintiq 24HD, Cintiq22HD en Cintiq 13HD tekentablets staan het modelnummer en serienummer op de achterkant van het apparaat, boven en onder de streepjescode. Het scherm moet mogelijk worden gedraaid of van de standaard worden verwijderd om hier toegang toe te krijgen:

Cintiq 24HD